Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb az orgazmusom a pisilnem kell?
Figyelt kérdés
A tusolóban szoktam maszturbálni és elötte mindig pisilek de valamikor fordítva csinálom és utólag pisilek. De mitől jobb érzés ha így lesz orgazmusom.
F
2023. aug. 15. 09:12
1/10 anonim válasza:
Hát a lányoknál tudom hogy ha van egy vizelési ingerük akkor sokkal nagyobb és sokkal hatékonyabb lesz az orgazmus. Ez fiúknál is előfordulhat ugy gondolom.
2/10 anonim válasza:
Hm ez erdekes ki kell probalnom. Akkor fogsz neki verni amikor mar pisilned kell? Mennyi ideig birod csinalni ilyenkor?
3/10 A kérdező kommentje:
Kevesebb ideig csinálom ilyenkor.
2023. aug. 15. 09:45
4/10 erogeen válasza:
Ha pisilni kell, akkor eleve van egy kellemes, kéjes érzés. Ilyenkor az ingerek erősebbek, összeadódnak. Én fiúként ilyenkor esetleg hamarabb és nagyobbat, sokkal hosszabban tudok élvezni. Ez az én tapasztalatom, de látható, hogy másoknál is hasonlóan működik. Gondolom, hogy csak azoknál, akik szeretik, ha pisilniük kell; fétisesek, mint én is. Elképzelem, hogy nőknél hasonló lehet a helyzet. F
5/10 anonim válasza:
Jó kérdés
Én vokt h be is pisiltem
Aztán a partnerem kézzel pirosra verte a fenekem meg a puncim aztán élvezésig nyalt majd kutyába úgy meg bszott tépve a hajam h alig bírtam ülni utánna
De a combomon is folyt a nedvem
6/10 anonim válasza:
Szerintem a feszülő húgyhólyag nyomja a mirigyeket, azért izgatóbb, jobb.
8/10 anonim válasza:
Firkapofi (F), látom, felizgattalak. Kösz, nem kértem privátot. :D
9/10 anonim válasza:
Nem tudom a bnőm be szokott pisilni amikor akkora orgazmusa van, hogy lekaparná a falat. Úgy visít közben mintha nyúznák.
Hál.. istennek
10/10 anonim válasza:
Nekem is intenzívebb és könnyebben jön akkor az orgazmus, ha pisilnem kell.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!