Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a szex? És mikor szex közben orgazmusotok van sokkal jobb mint masztizas közben?
Lehet hozzá hasonlítani? Teljesen más? Én még szűz vagyok és érdekelne milyen..
19N
Ne ugy kepzeld el hogy a legjobb dolog a vilagon nokent mondom, de egy jo partner nagyon feldobja! hat igazabol abban kulonbozik hogy sokkal izgatobb hogy mas csinalja neked, nekem van hogy faj mert tul nagy a baratom penisze, de cserebe baromi ugyes mar kikiserleteztuk a jo pozokat stb...
ha van konkret kerdesed irj nyugodtan
22/l
Elmondani nem lehet szerintem csak megmutatni...
És nem hátsó szándékkal írom, hanem mert így gondolom. Az első alkalom kicsit olyan volt, hogy Tényleg? Ennyi? Erre vártam annyit? Aztán exponenciálisan jobb lett és már el se tudnám képzelni nélküle az életem :D
23f
Valtozo
Neha jobban esik ha magamat kenyeztetem akar orakig huzzom az egekbe es nagyon intenziv orgazmusaim vannak igy.
Parral kedvessel is jo a azex de ott masra vagyis a partnerre is kell figyelni ami elvon aztol h melyen belesulyedjek a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!