Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tejszínhab szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tejszínhab szex?

Figyelt kérdés
A pároddal egymás testére tejszínhabot fújni és lenyalni. Kellemes,izgató? Próbáltátok?
2023. aug. 14. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen izgalmas lenyalogatni,de vigyázni kell vele,mert mi,vagyis a barátom egy picit akart a csiklómra nyomni, aztán nagyon megnyomta vagy túlnyomás volt benne és az egész nunimat beterítette habbal. :-) Vicces volt,nyalhatott bőven.
2023. aug. 14. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Kicsit büdös lesz a nyál miatt
2023. aug. 14. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Ki az hülye, aki képes lenne elrontani a pina / fasz ízét tejszínhabbal ...vagy bármivel?!?!
2023. aug. 14. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Életemben nem jutott eszembe még csak hasonló se.
2023. aug. 14. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Most akkor eszünk vagy dugunk?
2023. aug. 14. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Én elsem tudom képzelni hogy ilyet tegyen. Utána minden folyik és ragad. Azt ne mondjátok hogy utána ragadósan reszeltek?!

Nemár. Ez az ami csak filmekben néz ki jól.

2023. aug. 15. 01:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Csakis növényi!

Laktóz érzékeny vagyok!

2023. aug. 15. 05:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt hittem, ezt mindenki kipróbálja, annxira adja magát. És mégsem. Ezen meglepődtem.
2023. aug. 15. 06:59
 9/9 Annie24 ***** válasza:
Igen, és nagyon izgató.
2023. aug. 15. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!