Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Játék tejszínhabbal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játék tejszínhabbal?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam viszek epret olvasztott csokiba mártva barátomhoz, és tejszínhabot is, de a tejszínhabot rányomom ide-oda, és lenyalom róla. Csinált már valaki ilyet, pasik nektek ez izgató mondjuk egy szexi fehérneműben, combfixben, harisnyakötővel?

22/L

2023. jan. 30. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Nekem izgatóbb lenne, ha magadra nyomod a tejszínhabot és kidíszíted eperszemekkel. A párod nyalja le rólad. Fehérnemű és combfix nem kell hozzá, nehogy maszatos legyen…
2023. jan. 30. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már csinálta nő, nagyon izgató és jó a tejszínhabos játék...
2023. jan. 30. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rólam joghurtot nyalt le exem, izgalmas élmény volt :)
2023. jan. 30. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kiváló ötlet, csak arra figyelj, hogy neki is jusson a tejszínhabból. 😉
2023. jan. 30. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Izgató
2023. jan. 30. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon jó ötlet, és nagyon izgató.

Nálunk sokszor jelen vannak ilyen dolgok. Földobják a szexet, és izgatóak.

Én a páromat sokszor bekenem, befújom. Tejszibbal a punciját, mellbimbóját, hónalját.

Van, hogy mogyorókrémmel bekenem a popsiján a lukát, és lenyalogatom.

Izgat, ahogy mocskosul mondja, hogy : "gyere nyald ki azt a kis sz@ros p@csámat.

Ha te lány vagy, akkor fujd a habot a makkjára, mellkasára, meg mindenhova ahol izgatónak gondolod.

Jó kis móka az biztos.

2023. jan. 31. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!