Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit csináljon a nő azokban a pózokban ahol ő kevesebbet tud mozogni (pl.: misszionárius, kutya), hogy nektek is jó legyen?
Nem feltétlen ellenlökésre gondoltam:D
Bármire ami tetszik:)
Nyilván szubjektív, de azért kíváncsi vagyok mik a szubjektív vélemények.
Az ilyen akármiket fejtsétek még ki:)
Mármint mások:D
Misszionáriusban simogat, csókolgat, akár karmolja a hátam, ha jobban durvulunk, de az is nagyon szexi, ha fogja a fenekemet, és úgy húz közelebb magához.
Kutyában nekem az is elég, ha a lány minél jobban bepucsít, tolja ki a fenekét, de a csúcs az, ha hátranyúl, és széthúzza a fenekét, vagy akár a golyóimat masszírozza, ha elér odáig.
Nekem volt egy egyéjszakás kalandom, ahol a csaj amikor kutyába dugtam, ahogy írod hátranyúlt, de nem a fenekéhez, hanem elkezdte iszonyatos tempóban izgatni a csiklóját, majd egy idő után elkezdett kiabálni, hogy elfáradt a keze, vegyem át és izgassam tovább a csiklóját, hát nem volt egyszerű dugás közben még vagy 5 percig nagyon intenzíven izgatni a csiklóját, hogy elélvezzen, de végül sok izzadsággal sikerült (dugásba lehetett pihenni, de a csiklóját folyamatosan izgatni kellett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!