Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Misszionárius pózban meddig birjátok tartani magatokat?
Ha misszióban a csaj felett tenyerelek vagy könyökölök hamar elfáradnak a karjaim..
Nálatok ez nem okoz gondot?
Gyengék amúgy a karjaim..
Hülye 1-es.
Majd belejössz, megszokod. Nekem is volt olyan pasim, aki eleinte alig tudta tartani magát, aztán már nem volt gond ezzel.
Mellesleg nyugodtan súlyzózhatsz. Akár két másfél literes ásványvizes palackkal is. :)
Könyölni szoktam.
Meg az elején kiverem a farkam randi előtt, hogy jobban esznél legyek, meg hogy tovább bírjam.
Erre pedig szükség van ha full erzéki a csaj és csókol, a lábaival körülfon, es megfogja golyóimat es húzza magába a farkam.
2 perc alatt elmennék ilyen szintű gyönyörtől ha nem csapnam ki előtte.
Oké mr matcho , igazad van
Engem igazából az érdekelt h normális e ez vagy az elhelyezkedéssel is baj van..
Többieknek köszi, plankolni elkezdek :)
Azzal trükközhetsz, hogy amikor érzed, hogy fáradsz, kicsit változtasz a testhelyzeteden, feltérdelsz mondjuk, vagy váltogatod a könyöklést és a tenyerelést.
Bár nekem pl. a hasizmaim előbb szoktak elfáradni a "pumpálástól", pedig nekem sincs különösebben erős karom.
nekem a hátam szokott elfáradni ilyen 10 perc után, pedig dögnehéz hátizsákokkal járok nap mint nap
azon is sok múlik, hogy a nő hogyan fekszik, mennyire van magasan a puncija. minél közelebb van a te testhelyzeted a négykézlábhoz, annál könnyebb.
10
Az orra azért olyan piros, mert azon tartja magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!