Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek mennyire jön be a picit vastagabb comb, nagyobb fenék? (25/N)
Figyelt kérdés
Mondhatni rám erre a két helyre megy minden, de edzem, szóval igyekszem formaban tartani magam.2023. aug. 14. 09:45
11/30 anonim válasza:
Szerintem az összképen műlik, de csatlakozom egy előttem szólóhoz. Képpel többre mennénk.
Egyébként nagy kufferbe jó pakolni, szóval annyira nem rossz az.
Simán linkelhetnél egy képet, hogy eldöntsük. Szerintem nincs benne semmi intim.
27/F
13/30 anonim válasza:
Minden viszonyítás kérdése, a nővérem is olyan alkat mint te, ha elmegy szórakozni simán tapadnak rá a pasik, aztán ha megjelenik Timi aki egy vékony szőke csaj amolyan deszka alakkal, akkor a nővérem kb mintha ott se lenne, minden pasi Timinek csapja a szelet kb.
15/30 anonim válasza:
Van akinek bejon. Nem mindenki plazacica :)
16/30 anonim válasza:
ha karfiolos formátlan akkor blöeee..
ha feszes, formás, akkor semmi baj vele, de a "Picit vastagabb" általában legalább +20 kilót jelent. :D :D :D
17/30 anonim válasza:
A kerek fenék még olyan nőies lehet. én férfi vagyok. Nekem meg sörpocakom van, és a csontjaimon ülök. Szerintem ez a rosszabb. Elkezdtem hasizom gyakorlatokat végezni, talán javul a helyzet.
18/30 anonim válasza:
A "picit" vastagabb és nagyobb az jó. A kérdés, hogy mennyi az a "picit".
19/30 anonim válasza:
Nekem kifejezetten ez a zsánerem , kehet furcsa , de így van. 33ffi
20/30 anonim válasza:
Én imádom az ilyen alkatot, ha van mibe belemarkolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!