Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, meztelenül szoktátok kiverni vagy csak lejjebb húzzátok a gatyát?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 19:43
11/19 anonim válasza:
A kézikönyv szerint lekell(ene) öltöznünk teljesen, hogy utána legyen g@cis az Adidas mackó.
12/19 anonim válasza:
Én általában csak térdig, vagy teljesen letolom a gatyát, a pólót felhúzom, és a hasamra szoktam élvezni.
14/19 anonim válasza:
Hogy miről el nem tudnak társalogni a homárok. 😣😱🤮
15/19 anonim válasza:
Általába meztelen ha nyugodtan be tudok zárkózni a szobámba
Olyankor hosszan el is húzom
De van olyan is hogy a fürdőbe sliccen kirakom éserendezem 5 perc alatt
16/19 anonim válasza:
Igyis-úgyis, de chaten pl ahogy a partner látni szeretné. F.
17/19 anonim válasza:
Van, hogy full meztelenül, van, hogy csak le tolom a gatyámat. Változó.
18/19 anonim válasza:
Is is de legtobbszor csak a gatyát terdik lehuzom polot leveszem a ha vegesztem vissza minden
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!