Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy 21 centis farok látványa izgató önmagában, vagy inkább semleges?
Figyelt kérdés
Az érdekel főleg, hogy mindenképp kell-e hozzá személyes kapocs vagy érzelmi kötődés, vagy anélkül is jó látvány.2023. aug. 12. 21:24
2/11 anonim válasza:
Aszta, hát mit nem lehet azon megérteni hogy nem ez érdekli a nőket.
Menj a homo kategóriába és ott nyerő leszel.
3/11 anonim válasza:
nem értem miért nem tudják megérteni, és egy jó tanács ha egy nő/lány itt rád ír hogy akarja látni az 100% nem nő, nem lány
6/11 anonim válasza:
Inkább ijesztő, túl nagy. Nem izgató egyáltalán.
Érzelmi kötődés esetén ezt persze félreteszi az ember, az úgy már teljesen más.
7/11 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint nem az,sőt kapcsolat elején mikor szembesül vele a partner inkább döbbenet mint tetszés köszön vissza!
Persze van akinek imponáló,de az a kevesebb
8/11 anonim válasza:
Ha épp hangulatba vagyok, izgato.
Ha csak random kepembe toljak, undorito.
9/11 Katica997 válasza:
Önmagában nem, csakis kontextusban. Érthetetlen miért értik ezt meg a férfiak ennyire nehezen.
10/11 anonim válasza:
Számomra önmagában is izgató de csak állva és tényleg nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!