Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel jobb a szex egy szeretővel, mint a megszokott házastárs?
Velem éli a szürke hétköznapokat, nyilván néha van vita, feszültség is. Folyton meg kell oldani valami problémát, stb.
Van köztünk intimitás, de ezek a dolgok rányomják a bélyeget a szexre. Meg hát én sem tudok kibújni a bőrömből, nyilván megszokta a feleségem a mozdulataimat, stb.
A szeretőjével pedig nincsenek közös gondok-problémák, csak maga a felszabadult érzékiség, és jobban el tudja magát engedni, azt mondja.
7. Szerintem egy női társ is ilyen. A megfelelő emberrel, persze. :D
Amit sokan nem találnak el.. :/
A szerető mellett előjön belőled a férfi. Hogy értem ezt?
"Ha gyedül vagyok egy szobában, ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."(Karinthy)
A feleséged ott volt veled minden bajban, minden rossz pillanatban. Látott téged megalázottan, gyengén, viharverten, betegen, vonalkódos gatyában, átizzadtan, büdösen, mindenhogy. Neki a fenti aspektusban már nem tudsz férfi lenni. Egy szerető mellett ezt is újra átélheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!