Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki szexuálisan olyan hatással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szexuálisan olyan hatással volt rád mint még senki soha.Hogy alakult a kapcsolatod vele ? Szerelem lett belőle ?

Figyelt kérdés

2023. aug. 11. 19:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Dehogy. Csak kihasználta az érzéseimet. Tetszett neki, hogy belezúgtam. Rosszabb napjain elővett, kicsit húlyítgetett, felturbózta velem az önbizalmát, aztán dobott, mielőtt bármi lehetett volna. Aztán mikor már kezdtem túllépni, megkeresett, de képes volt beszélgetések kellős közepén ghostolni. Évekig játszott így velem, amikor tiltva volt, akkor is megszerezte a számomat, amit nem adtam meg neki.

Ilyenkor a nök meg az asztrológusok azt mondják, hogy fél az érzéseitől, nem tud engem elfelejteni...Nem tudja kimutatni az érzéseit.

A valóságban nincsenek semmiféle érzései. Tartalékos minden nő, aki éveket, évtizedeket vár egy férfira. Kell nekik az ingyen pin.a, ha épp nincs jobb. Elfelejteni csak azért nem tud, mert észben kell tartani a könnyen ágybadönthető nőket, olcsóbbak mint a prostik meg azokhoz kinek van gusztusa, max.az inceleknek.

Szóval mikor adott jópasi szívecskéjét összetöri a Nő, vagy csak szimplán unatkozik a hervadó feleség mellett, akkor hirtelen eszébe jut valamelyik tartalékos és ráír. Fél év után, egy év után, 4 év után. Közben egy percig se gondolt rá, de azért most csak eszébe jut, aztán vagy megdönti vagy nem, attól függ, A Nő meggondolta-e magát, illetve hogy a tartalékost mennyire macera megbékíteni. Ha nagyon, akkor jöhet a következő szám a telefonból. Mivel új ismertségeket kiépíteni szexre nagyon energiaigényes dolog, jól jönnek a tartalékos nők, mert egy férfi szexelni akar, ha nem lehet A Nővel, mindegy, akkor végső soron a többi másodrangú nő se rossz egy-két menetre, míg végre a nagy szerelem beteljesül, akkor a tartalékosok el vannak felejtve búcsú nélkül. Hogy ök többen vannak meg csak pótlékok, azt nem köti az orrukra. Szerelmet azért nem vall nekik, sőt, előre figyelmezteti őket, hogy ez csak szex, de közben bedobja a millió szalmaszálat, a kétértelmű mondatokat, hogy épp csak lezárni ne lehessen őt, mert ugye akkor bukja a tartalékost.

Hát ez lett belöle.

2023. aug. 12. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!