Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes bevállalni egy tág...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes bevállalni egy tág pi....nát ha nem érzel sok mindent de engedi gumi nélkül az megadhatja azt a plusz amitől el....alélsz?

Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 18:57
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Érdemes.nem szorít úgy lehet neki adni keményen sokáig.
2023. aug. 11. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Legalább a gumi szorított volna

.meg mi pluszt ad őszintén ha nem érzel belőle semmit akkor

Oly mind1 h van e rajtad vagy nincs

2023. aug. 11. 20:44
 3/10 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Amelyik puncit kihagyod, azt a másvilágon, az orrodra húzzák! 😀
2023. aug. 11. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt több nagyon tág partnerem is (gumit egyiknél sem húztam, mert én nem bírom, de még ők se akarták), és nekem kifejezetten előny volt, mert sokáig bírtam, szűk punciban meg nagyon hamar elmegyek.
2023. aug. 11. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:

De honnan tudod előre, hogy milyen lesz? Vagy netán a hölgy világosított fel?

Sok sikert amúgy! -:)))

2023. aug. 11. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Valamikor ebből a pin@ fajtából rengeteget eladtak.
2023. aug. 11. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze ahogy írták előttem lehet durvulni ha nem túl hosszú a farkad mert akkor fáj neki mert a méh szájat utód akkor. Ha ez utóbbi van lehet nem illetek össze. Kell keresni olyan csajt akinek hosszabb a hüvelye.
2023. aug. 11. 23:22
 8/10 A kérdező kommentje:

átlag alatti méretű és fizetős nőről van szó,egyszer már voltam vele hát akkor semmit nem éreztem most pedig felvetődött hogy akkor gumi nélkül úgy:hogy el megyek vizsgálatra én is ő is.

Ezért érdekel hogy gumi nélkül van-e értelme mert így valamivel többet is kellene fizetni stb.

2023. aug. 12. 08:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, a gumi nagyon sokat ront az élményen mérettől függetlenül. De ha neki tág, te pedig vékonyka vagy, akkor ez sem sokat fog segíteni.
2023. aug. 12. 12:24
 10/10 A kérdező kommentje:

akkor nem tudom megéri-e az egész

mindig is kíváncsi voltam milyen gumi nélkül de soha nem mertem ezt még felvetni sem. Most pedig itt a lehetőség lehet élek vele de eddig még csak árt sem mondott de biztos elé kér érte egy durva összeget.

2023. aug. 12. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!