Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok rosszlányokról?
Figyelt kérdés
Van egy lány rosszlányokon 5000plusszért vállal gumi nélküli szexet ti bevállalnátok + popo csak gumi nélkül van mit gondoltok erről2022. okt. 3. 00:18
1/14 anonim válasza:
Megadod a nevét kérlek priviben?
2/14 anonim válasza:
Attól függ melyik az.
Van néhány aki csinál ilyet, fogalmunk nincs melyikről lehet szó így hogy válaszoljunk erre?
3/14 anonim válasza:
Natur popsiszexet prostival inkabb ne, meg ugy alapbol se gumi nelkul.
Persze lehetsz szerencses hogy nem er kellemetlenseg, de en inkabb vigyaznek.
5/14 anonim válasza:
figyelj a visszajelzésekre, de ez így is kockázatos. én így nemet mondanék.
6/14 anonim válasza:
Sose mennék olyanhoz aki gumi nélkül is vállalja - ha nekem megtenné akkor ki tudja hány embernek tette már meg. Az 5k-s ár meg nagyon a legalja, több mint gyanús, olcsó húsnak híg a leve.
7/14 anonim válasza:
Amelyik prosti gumi nélkül is vállalja attól szerintem menekül
N
9/14 anonim válasza:
Nőként mondom hogy ne menj bele, gyanús.
10/14 anonim válasza:
inkább fizess ki rá többet és használj gumit különben hamar a nemi beteg gondozóban találhatod magad és az nem annyira buli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!