Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SÜRGŐS! Dildo használata utáni vérzéssel mit kell csinálni?
Nagyon rövid és vékony dildo volt, rengeteg síkosítóval. A cél prosztata orgazmus elérése volt, de miközben csináltam megilyedtem, mert azt láttam, hogy a hasamon látszik egy kitüremkedés minden egyes bedugásnál.
Azonnal abbahagytam, majd elmentem WC-re, ahol a legelején egy kis vér jött ki, majd utána teljesen sima ürülék.
A vér miatt nagyon meg vagyok rémülve. Normális dolog ha ilyenkor vér jön? Nem fog odabent valami elfertőződni ha a vérbe megy az ürülék?
Mit csináljak?
Az biztos, hogy soha többet nem próbálok ilyet.
F/18
6
Nem baj ha nem érted más igen.
Ezzel pedig nem segítesz a kérdezőnek.
7.
Komolyan vettem én csak segíteni akartam ha nagyon aggódsz menj el dokihoz.
Első voltam.
Nem kell orvoshoz menni egy minimális, hajszáleres vérzéssel, az orvos sem tud mit csinálni vele. Kíméld a seggedet a következő napokban, és ha a vérzés a záróizmok körül alakult ki, használj nedves törlőkendőt és bőrnyugtatót (pl bepanthen).
Ha konkrétan felsértetted a segglyukad és nagyon erősen vérzik, akkor elmehetsz SBO-ra, addig meg tamponáld a vérzést, lehetőleg steril gézzel.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!