Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer használat közben kiszakadt a gumi, egy lakásos 50 éves körüli prostinál, azt mondja a terhességtől már nem fél mert nincs menzesze és ilyen korban már nem valószínű hogy terhes lesz ez igaz?
mondjuk a terhesség miatt akkor nem kell paráznom egyébként tök nyugodt volt a nő még csak ki sem mosta magát,kicsit megtörölgette és ennyi.
Kérdeztem hogy esemény utánit vesz-e be vagy nőgyógyászhoz megy-e mind kettőre nem a válasz. Én tuti el megyek std szűrésre 3 hónap múlva azt hiszem annyi idő kell innentől számítva. Voltam egy velem egykórú lánynál nála csak benn maradt a gumi nem jutott be a cucc elvileg de ő egyértelműen közölte hogy valamennyit adjak bele az esemény utániba megy majd vizsgálatra és szól az eredményről,közben első dolga volt kizuhanyoztatni magát nála nyugodt maradtam,nagyon bánom hogy nem hozzá mentem 10-15 ezerrel lett volna több de meg lenne a lelki békém.
Na mindegy bármilyen tanácsot szívesen és köszönettel fogadok. (tudom nem kéne prostizni hát....szerintem nem is fogok nagyon sokáig.)
1-es te nő vagy pasi vagy?
ill tapasztalatból beszélsz?
Nem lesz semmi gond, hidd el! És ezt az említett nő is pontosan tudja. Szerinted miért kockáztatna?? Mi érdeke lez? Ne aggódj, minden rendben lesz.
Egy 50-es nő
Nem lesz terhes, inkabb figyeld magad nem-e elkezd 1 heten belul viszketni, egetni mikor vizelsz, vagy nem-e elkezd folyni. Az std-vel meg nem kell varni 3 honapot, ha bekaptal valamit 1-2 het alatt, de inkabb par nap alatt ki fog jonni. 2 hetet eleg vele varni.
#5 Nekem volt egy baratnom akivel rendszeresen elofordult, hogy kiszakadt a gumi. Pedig nem volt szaraz. Meg volt egy szexkapcsolatom, ahol kiszakadt a gumi es benne maradt. Regi Durexek voltak olyan vackok hogy 15-20 perc alatt kitagultak. Masculannal meg nem tapasztaltam ilyet. De elofordulnak balesetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!