Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer használat közben kiszakadt a gumi, egy lakásos 50 éves körüli prostinál, azt mondja a terhességtől már nem fél mert nincs menzesze és ilyen korban már nem valószínű hogy terhes lesz ez igaz?
mondjuk a terhesség miatt akkor nem kell paráznom egyébként tök nyugodt volt a nő még csak ki sem mosta magát,kicsit megtörölgette és ennyi.
Kérdeztem hogy esemény utánit vesz-e be vagy nőgyógyászhoz megy-e mind kettőre nem a válasz. Én tuti el megyek std szűrésre 3 hónap múlva azt hiszem annyi idő kell innentől számítva. Voltam egy velem egykórú lánynál nála csak benn maradt a gumi nem jutott be a cucc elvileg de ő egyértelműen közölte hogy valamennyit adjak bele az esemény utániba megy majd vizsgálatra és szól az eredményről,közben első dolga volt kizuhanyoztatni magát nála nyugodt maradtam,nagyon bánom hogy nem hozzá mentem 10-15 ezerrel lett volna több de meg lenne a lelki békém.
Na mindegy bármilyen tanácsot szívesen és köszönettel fogadok. (tudom nem kéne prostizni hát....szerintem nem is fogok nagyon sokáig.)
Általában 50-60 év között mulik el a menszesz, vagyis egy 51-52 éves még termékeny. Viszont egy ilyen koru nő már (általaban) tisztába van mindennel. Vagyis pl ha még legalább néha menstruál, akkor biztos szed tabit. Illetve tudja hogy nagyjábol mikor termékeny és mikor nem. Meg ha nyugodt volt, akkor nem ok nélkül volt az. 50 évesen mar nemhiszem hogy nagyon akarna babát, azt fel is kell nevelni, es ha ezt csinalja, akkor valoszinű nincs rendes munkaja, igy nyugdija se lesz, meg ezt se csinálhatja a végtelensegig.
En a másik lányon jobban csodálkozok, ilyen "szakmában" én biztos hogy szednék bogyót is, hisz tudjuk hogy a gumi se véd 100%-an, raadasul itt ugye idegenekkel van, akikben nem bízhat hogy nem bénaznak el valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!