Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudom kiverni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kiverni a szerelmemre?

Figyelt kérdés
NEM TROLL KÉRDÉS! NEM KAMU KÉRDÉS!Őt szeretem a legjobban a világon. Gyönyörű lány. Mégsem megy, pedig próbáltam már. Olyankor eleve nagyon sokáig kell csinálnom, és a végén nem érzek semmit sem, mondjuk fura,mert a végtermék ilyenkor kifejezetten sok. "Sima" lányokra,akik csak szexik és felizgatnak ott nincs ilyen. Ez mitől lehet?
2023. aug. 11. 08:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem azért mert a szerelmedre nem úgy tekintesz, mint egy üres fantáziára, akire csak élvezkedni akarsz, hanem ő egy hús-vér ember akit tisztelsz és szeretsz jó esetben. Nehéz megmagyarázni, de ez annyira nekem sem megy, maszti alatt inkább másról szoktam fantáziálni. 😅
2023. aug. 11. 10:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ugyanez nálam is.
2023. aug. 11. 10:13
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Ez normális, nem egyedi dolog. Nekem is volt ilyen időszakom, fülig szerelmes voltam egy csajba, ő nem viszonzott. 22 évesen mindig kanos voltam, minden nap vertem, de más nőkre, rá nem tudtam úgy gondolni, hogy milyen jol megszoptatnám meg ráélveznék, meg hasonlók.
2023. aug. 11. 10:32
 4/11 Justinianus ***** válasza:
48%
És gondoljátok el, hogy a te szívetek hölgyére más húzza élvezettel...
2023. aug. 11. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Kérj szakembertől segítséget, ez nem normális.
2023. aug. 11. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

A pszichológiában ezt hívják Madonna-k.rva komplexusnak.

Nem kifejezetten ritkaság (mint egyébként az eddigi válaszokból is láthatod), különösen azok körében, akikbe a környezete sikerrel belenevelte, hogy a szexuális dolgok lealacsonyítóak. És hát az agyad nem akarja kitenni az általad annyira kedvelt és tisztelt lányt lealacsonyító dolgoknak.

Próbáld meg kimelózni magadból, mert különben azon kapod magad, hogy hiába jöttél össze a szíved szerelmével, továbbra is sokkal jobban áll a farkad azoktól a "sima" szexi lányoktól.

2023. aug. 11. 11:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, így van, ezért kell szakember segítsége, mert ez deviáns dolog, pszichikai betegség.

2023. aug. 11. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Én gondoltam, kicseszek magammal. Úgyis örökös vita tárgya, hogy bámulom a nőket. Kivertem a feleségem menyasszonyi képére. Na láss csodát, azóta az ő képére is felizgulok. Tehát az, hogy ki mire izgul, az tanult dolog, és tanulható. Csak egyszer legyen orgazmusod egy bizonyos dologra, ezután is arra izgulsz. Szerintem a melegeknek is valami olyan baja van, hogy fiatal korukban valami sokk érte, ami miatt nem tudnak vonzódni a másik nemhez. Amúgy meg kifigyeltem, a szexuális izgalom, legalábbis nálam, módosult tudatállapottal jár. Aközben lehet ugyanúgy átprogramozni az agyat, mint a hipnózisban. Hogy ezután a kérdező mit tud hasznosítani a válaszomból, az egy másik dolog.
2023. aug. 11. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
Nos, akkor jöjjön az én tanácsom (A 8-as vagyok) Próbálj meg relaxálni. Próbáljátok meg minél több alkalommal szexszel mélyíteni a szerelmeteket a kapcsolatotokban! Mert nem lehet igaz, hogyha már bejáródott, a párkapcsolatotok, akkor se tudnád élvezni. Vagy lehet, hogy még nem szexeltetek? Akkor légy szíves sürgősen kezdjétek el, mert addig idegenként fogsz rá gondolni, bármit is csinálsz, amíg nem egyesültetek!
2023. aug. 11. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ez ismerős helyzet, és a lényeget már itt páran le is írták, én nem fogom megismételni.

De idővel jobb lesz, főleg, ha megbékélsz a tudattal, hogy egy jót d*gni egyáltalán nem megalázó dolog.

2023. aug. 12. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!