Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az itt magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az itt magát nőnek kiadók vagy nőként válaszolók hány százaléka tényleg nő?

Figyelt kérdés

2023. aug. 10. 22:32
A kérdező szavazást indított:
Több, mint a fele nő
A fele nő
Kevesebb, mint a fele nő
Az összes nő
Egy se nő
Kifejtem válaszban
49 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a látszat ellenére elenyésző az aki férfi. Mármint igazából attól függ, hogy milyen szemléletben nézed..

Beszélgetsz vele vagy épp hellyel közzel ugyan abban a stílusban válaszol, vagy esetleg kint van a neve, erre azt mondanám, hogy 90% feletti arányban nő az illető és annak is mondja magát, de ha ezt nézed, hogy egy olyan kérdésre érkezik válasz, mint a:

Lányok szexeltetek már pénzért?

Lányok voltatok már gangbang partyn?

...

..

Szóval minden ilyen kérdés ami "nőknek" szól és azt tükrözi, hogy minden nő pénzért fekszik alá férfiaknak meg csalja jobbra balra a párját meg minden ilyen egyéb.. ott szerintem a válaszolók legalább fele perverz férfi..

Egyszerűen az ilyen jellegű kérdésekre annyi olyan válasz jön, hogy az valótlannak tűnik még akkor is, ha ez egy szexualitásról szóló fórum.

2023. aug. 10. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
Én 100%-osan.
2023. aug. 10. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
🙋🙋🙋
2023. aug. 10. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Én nő vagyok.
2023. aug. 10. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Ahol nők véleményét kérdezik, nemrég érkezett nagyon sok kamu válasz, mind felszínes és kicsinyes volt.

Vajon miért?

2023. aug. 10. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem kb.20-25%. Aki ennél többet mond az naív.
2023. aug. 10. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
10-ből 1
2023. aug. 11. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!