Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van, aki TÉNYLEG találkozott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki TÉNYLEG találkozott és szexelt is innen szép nővel? Vagy az összes egy kamu?

Figyelt kérdés

Kicsit nehezemre esik elhinni, ami az utóbbi napokban történik ezen az oldalon. Top kategóriás nők találnak be maguktól, néhány üziváltás után ott tartunk, hogy mikor találkozunk szexelni.

Eddig az összes nő, aki itt rámírt, maximum gyenge átlagos volt, de leginkább egy ronda disznó.

2023. aug. 10. 17:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

#19 kérdező: mindez nem jelent semmit. Attól, hogy kiderül, hogy tényleg valós, simán eltűnik egy ígéretes üzenetváltás kellős közepén. A jelentős része ezt csinálja, szóval ne lepődj meg. Én szóltam...

Hozz vele össze egy MIELŐBBI találkozót, mielőtt elveszti az érdeklődését, és akkor van esélyed. Különben 99,99% ghosting.

#14 voltam.

2023. aug. 10. 23:09
 22/23 anonim ***** válasza:
Vannak jobbak, rosszabbak, sok a kamus is, de ha üzenetezel, + találkozót kérsz akkor előbb utóbb azért bejön. Volt aki full kamu képekkel nyomta és a talin alig ismertem meg, aztan közöltem hogy köszike nem. De volt aki normális volt abszolút, legalábbis kinézetre, agyilag kicsit elborult, de ha ez kell hogy ágyba vihessem üsse kő. Csajok írhatnak. BP 24F
2023. aug. 11. 01:15
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekem kettő férfi barátom lett innen. Nem vagyok top, de sokan mondják szép vagyok. Csak nem 50 kg vasággyal, hanem thicc. (Husis)

De csak barátok. :)

23/N

2023. aug. 11. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!