Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki TÉNYLEG találkozott és szexelt is innen szép nővel? Vagy az összes egy kamu?
Kicsit nehezemre esik elhinni, ami az utóbbi napokban történik ezen az oldalon. Top kategóriás nők találnak be maguktól, néhány üziváltás után ott tartunk, hogy mikor találkozunk szexelni.
Eddig az összes nő, aki itt rámírt, maximum gyenge átlagos volt, de leginkább egy ronda disznó.
#9, kb 12nővel volt innen afférom. A harmada jó eséllyel kezelésre szorul.
Neveket nem említenék, egyiknek sem nyilvànos az account-ja.
Férfiként többekkel találkoztam innen, többször szex is kialakult, sőt egyszer hármas is két nővel. Utóbbira több érdeklődő is volt innen, de azoknak csak a szájuk volt nagy sajnos.
Ezek mind szépek voltak, volt pár csúnyább is, akikkel találkoztam, de azokkal nem volt szex. Kellemes kis randi, jól éreztük magunkat, aztán szépen elköszöntünk és ennyi.
Számomra is meglepő ez az eredmény, nem gondoltam volna előzőleg. Nem is hittem volna el, ha másvalaki meséli.
#17 Nem mondtam, hogy neked nincs, bazď meg!
#16 Mondjuk úgy, hogy megtudtam a teljes nevét, hogy hol lakik, hol dolgozik, hol tanult, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!