Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit élveztek az anális szexben?
Olyanok válasza érdekelne, akik valóban szeretik, élvezik, esetleg orgazmusuk is van tőle.
Mekkora az a méret amit még be tudtok fogadni?
#10-es
Össze kéne jönnöd a kérdezővel hátha akkor ezek a kérdések eltűnnének.
A valóság az, hogy a párom igényli.
Kérdés arra irányul, mi az oka.
Kérdező
Lehet ki van tágulva és már csak a seggén érzi a veszítést
#2 " A nők helyében én csak akkor vállalnám ha előtte feldughatok neki egy jó nagy dildót."
Hasonló szituációban voltam a barátnőmmel (már a feleségem). Nagyon szerettem volna kiprobálni, viszont azt mondta hogy csak akkor ha előtte ő is segbedughat(Strapon). Vettünk közösen egy felcsatolhatost és így engedtem neki. Nekem nem jött be az érzés azóta sem használtuk úgy, viszont a dupla behatoláshoz kellemes kiegészítő. A lényeg hogy utána már mehetett neki is popsi a. Ritkán csináljuk, így megmarad kuriózumnak, de nem is bánom. Viszont azt imádja ha szex közben izgató a popsit, max egy ujjperc mélységi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!