Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 40es nők libidója miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40es nők libidója miért nagyobb mint a fiataloké?

Figyelt kérdés

2023. aug. 9. 17:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10es, nő vagyok és ezt tapasztalom épp, magam is meglepődtem, de akkor ez általános :)
2023. aug. 10. 23:43
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Sokaknál valóban így van de aztán jön a negyvenes éveik közepe/vége és sajnos apácákká válnak. (Ha anno a párommal nem csináltam volna képeket és videókat el sem hinném, hogy az igaz volt.) Sajnos csak egy nagyon rövid időszak. Most meg már hozzá sem lehet érni.
2023. aug. 11. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 40 vagyok és én is azt tapasztalom, hogy nagyobb. Nem tudom mi lehet az oka. Talán, hogy belelazulok, sok dolog már nem aggaszt, ami korábban igen.
2023. aug. 11. 14:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
12-es. Hidd el a hormonok is fő szerepet játszanak, és ő mar lehet közeledik a menopauza felé, és az sem a legjobb dolog. Van korai menopauza is
2023. aug. 13. 00:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez így igaz! A menopauza az igazi libidógyilkos, sajnos.
2023. aug. 14. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!