Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Terhes lehet a barátnőm?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehet a barátnőm? Részletek lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmnek elmúlt 2 alkaloktól időben jött(33 nap) Holnap lenne a 33. Nap, de most nem érez semmit, előtte lévő nap szokott fájdalmat érezni. Ez emúlt 2 alkalom előtt volt hogy késett neki pár napot(35 nap). 1 alkalommal volt hogy csak kipróbáltuk hogy milyen lenne és a makkomig betoltam neki, majd hagytuk mivel nem akartunk gondot. Most ettől megtermékenyülhetett? Aggódunk kicsit. Még van idő, meg simán lehet hogy megint késik neki 1-2 napot, csak parázunk. Vélemények?

2023. aug. 8. 21:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

lehet.

Amúgy minek erre kérdést kiírni... mi se tudunk többet, mint ti.

2023. aug. 8. 21:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy tesztet, egy ezrest megér, hogy ne kelljen izgulni.

Ja, és legközelebb gumiban told. Igen, megtermékenyülhet a gumi nélküli tolástól. Tudod, így szoktak gyereket csinálni, csak a biztonság kedvéért többször is tolják. De egy is elég, ha szerencsések vagytok.

2023. aug. 8. 21:49
 3/19 A kérdező kommentje:
Előváladéktól?
2023. aug. 8. 21:49
 4/19 anonim ***** válasza:
74%

Igen.

Kisebb az esélye, mint beleélvezéskor, de simán előfordulhat.

Ha megszületik, ezt mondjátok neki: "Egyetlen cseppből születtél, gyermekem - és még ráadásul nem is élveztem!"

2023. aug. 8. 21:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószinűleg csak késik.

De..

Ne tologasd be neki gumi nélkül ezentúl, mert minden egyes ilyen alkalommal csak kisértitek a sorsotokat.

2023. aug. 8. 21:57
 6/19 A kérdező kommentje:
Mindig gumival szoktuk, itt is csak betettem a makkom aztan hagytuk is. Utána olvastam és amúgy wikipédia, házipatika meg több oldalon is azt írják, hogy lehet előváladéktól is terhesség, majd utána lent részletezik, hogy akkor ha előtte volt magömlés. 12-ben bioszon is azt mondták, hogy csak akkor lehet tőle ha volt előtte magömlés. Egyedül gyakori kérdésen találtam, hogy lehet anélkül is.
2023. aug. 8. 22:19
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatod, hogy az előváladékkal mikor jön egy kis anyag a herédből is.

Bármikor jöhet. Az ember nem robot, nem működik mindig ugyanúgy.

Amúgy a nők sem, tehát a peteérés is lehet bármikor, összevissza. Sőt, ráadásul az első szex egy kicsit meg szokta zavarni a ciklust.

A megömlés is úgy megy, hogy előbb jönnek a spermiumok, tehát rögtön az elején, és utána az összes többi a prosztatából.

Nem érdemes kísérletezni, hogy hányszor nyomhatod be, mert oá lesz belőle.

2023. aug. 8. 22:26
 8/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Az első szex számít vagy az első elélvezése a ciklus változásánál?
2023. aug. 8. 22:34
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első szex, de erre sincs törvény.

Nem tudhatod, hogy mennyire billennek fel a hormonjai tőle. Mindenkinek másképp.

2023. aug. 8. 22:37
 10/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Akkor veszek egy tetsztet. Ha +, akkor csak az abortusz maradt mint opcio?
2023. aug. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!