Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit csinálnátok, ha párotok azt szeretné hogy megdugjon titeket egy másik fiú?
Figyelt kérdés
Itt gondolok akár érdes hármasra 2 fiú felállásban. Úgy megnézném ilyenkor a barátnőm arcát, hogy ha egy másik farkat szopna vagy éppen dugnák. Az exemnek én voltam az első minden téren, azért megnéztem volna, hogy viselkedik ha más dugja.2023. aug. 8. 19:35
2/16 anonim válasza:
A hármas 2 férfi 1 nő felállásban kizárt, fordítva talán. Amúgy a nyitott párkapcsolat híve vagyok, nem okozna problémát, de szerintem a többség azonnal offolná az illetőt. És meg lehet érteni őket.
3/16 anonim válasza:
Megkérném, hogy pakolja össze a cuccait és menjen el egy órán belül.
5/16 anonim válasza:
Mondanám neki, hogy jól van, majd én választok hozzá pasit, de addig menj már el itthonról, ne lábatlankodj itt.
6/16 anonim válasza:
Hmmm, egy éRdes hármas.Ez igazán jól hangzik.😂
7/16 anonim válasza:
Fiú? Részemről maximum férfi. Attól függ, milyen a kapcsolatunk, hogy ismerjük egymást, miket beszéltünk a vágyainkról, hogy jön ez le nekem.
Nem hiszem, hogy a fiatal Lány barátnőd örülne ez ötletednek.
8/16 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy jó, akkor most menj be a szobadba/ki a konyhába/kertbe, mert amég összepakolok se akarom látni a beteg fejedet
9/16 anonim válasza:
Én boldog lennék, hogy a barátom hozza ezt fel és így 100%-ig biztos lehetnék benne, hogy nem kompromisszumot köt, amikor pl. hármasozunk. Viszont mindenképp én választanám a másik féfit.
10/16 anonim válasza:
Butának érezném magam, hogy nem vettem észre, hogy ilyen beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!