Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől szexi egy nő?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy meztelenül látod, hanem tök hétköznapi helyzetekben.
Mikor mondod egy nőre, hogy szexi?
2023. aug. 8. 15:13
1/9 anonim 

válasza:

Kisugárzás, tartás, viselkedés. Akin látszik, hogy rendben van önmagával és tisztában van vele, hogy ő értéket képvisel. Ritka de látni ilyet időnként.
2/9 anonim 

válasza:

Mosolygós, kedves és nagyobbacska fara van pl
3/9 anonim 

válasza:

Igen, van a dugnám szexiség, meg van az, amiről az előzők válaszolók írnak.
4/9 anonim 

válasza:

Páromnak kártyázás közben tetszettem. Kicsit lecsúszott az orromon a szemüveg, a kinyúlt pólójában ültem. Azt mondta jobban tetszettem neki mint szopás közben. :D
5/9 anonim 

válasza:

Ha jó az illata, nőies a megjelenése, nem kell hogy ki legyen sminkelve vagy kurvásan legyen öltőzve, semmi ilyesmire nincs szükség.. ha egyszerűen olyan szolídan csábító az nagyon szexi tud lenni.
6/9 anonim 

válasza:

Ápoltsága, alkatához illő ruhák, illat, frizura, fogak, körmök, stb.
7/9 anonim 

válasza:

Egy nő, aki tisztában van a saját értékeivel, magabiztos, de nőies. Mindig elérhetetlen, szexin mond nemet, és mégis beragyogja a helyet, ahová belép. Minden szava egy flört, egy felhívás a keringőre. Nekem nagyon fontos az intelligencia és a jószívűség is, tehát egy okos megjegyzéseket tevő, de mégis a jó erkölcsre utalgató nő kibąszottul szexi tud lenni :)
8/9 anonim 

válasza:

Az összetett kép fontos: a szeme, az arca, a személyisége, a magassága, a lába szépsége,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!