Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerettek kézimunkázni, szoktatok új technikákat kipróbálni?
Én mindig arragondolok hogy csak kézzel olyan snassz és kövi lépés a száj. Ezért még soha nem csináltam kézzel élvezésig. Éppen ezért ebben nem is ismerek temérdek technikát sem mert soha nem tart pár percnél tovább. De biztos élvezetes csak kézzel is.
30/N
Egyszer itt a gyiken olvastam egy csak kézzel technikát. Kb 12 éve volt. Az akkori pasimmal kipróbáltam, úgy emlékszem tetszett neki, a végén kérdezte hogy barátnőimmel beszéltem e erről vagy olvastam valahol. :)
Tény hogy ráérős, lassabb volt mint szájjal de megadtam a módját és bevált.
Pontosan nem emlékszem már, szerintem külső gát /prosztata masszázzsal volt keverve.
Miután az előzményeim közt kutatott (amiert nagyon mérges voltam) kiengeszetlet mindenféle netröl ellesett kezes mutatvánnyal.
Aztán beismerte hogy szereti is a kézimunkát csak nem merte mondani mert mindenki a szopásra gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!