Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gondolat kisérlet: Lányoktól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolat kisérlet: Lányoktól kérdezem, miért fogadnàl el inkább pénzt, úgy hogy te adod az alábbiakat.? Fél óra talpmasszázs, vagy egy gyors kézimunka

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%

“Pettin” 😂😂😂

Nyugi haverom, Te ha fizetsz sem fogsz puncit látni! Isten mentse a lányoktól a magadfajtákat!

“Pettin” 😂😂 - Na mibe, hogy ebben sem volt meg soha részed..😄

2023. aug. 1. 12:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem van ennél sokkal rosszabb kérdés is, de alapvetően, mivel ott van, hogy gondolatkisérlet, ez tényleg csak egy kérdés. Ellenben te mint felsőbbrendű intellektus köszönöm, hogy egy félreiràs alapján ilyen következtetésre jutsz.
2023. aug. 1. 13:08
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem szeretek lábakat fogdosni, inkább kézimunka
2023. aug. 1. 13:09
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Én is inkább a kézimunka felé hajlok.
2023. aug. 1. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:
8%

Nem egy dolgot írtál félre, felesleges magad fényezni!

“…te adod az alábbiakat.?”

Most akkor pont vagy kérdőjel? 😂

“…vagy egy gyors kézimunka” Innen pedig hiányzik a mondat végi írásjel!

Ez már három dolog, szóval nem egy dolgot írtál te félre, ne játszd az ártatlant! De annyira nem számít neked ez a kérdés, hogy ennyivel sem tisztelsz meg minket a válaszadó közönségedet, hogy igényesebb munkát adj ki a kezedből, azért ez is sokat elárul.

Értettem én, hogy ez csak egy gondolat, de már az is régen rossz, ha benned ilyen kérdések, gondolatok fogalmazódnak meg. Ez nem veletlen. Bennem és az ismerőseimben fel sem merül ilyesmi.

Már annyira meg vagy szomorodva, hogy fizetnel is a lányoknak, de így sem tartanak igényt rád! Szedd össze magad és ne kérdezgess hülyeséget! Értem én, hogy ez az oldal egy kérdezős oldal, de most komolyan erre mit lehet válaszolni?!

Keress valami hobbit magadnak meg a pszichológusod, mert nem normalis, hogy ilyen gondolataid vannak!

2023. aug. 1. 13:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Inkább kézimunka
2023. aug. 1. 13:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Túl van most tolva részedről. Értem ma engem találtál be akibe bele lehet kötni. Ez egy kérdés még mindig. Nem ajánlat. Az írásjelek használatában igazat adok lehettem volna figyelmesebb, ettől még túlzás a reakciód. Részemről nincs ebben több.
2023. aug. 1. 13:35
 8/12 anonim ***** válasza:
9%

Részemről van túltolva? 😆 Te kérdeztél ilyen hülyeséget minősíthetetlen helyesírással!

Tessèk odafigyelni, hogy mit adsz ki a kezedből pláne ilyen kényes témánál!

Nehogy már neked álljon feljebb! Ez egy olyan oldal, ahol lehet kérdezni. Ha Értelmetlen hülyeséget kérdezel, akkor viseld a következményét!

Ez a kérdésed így ebben a formában azt sugallja, hogy semmibe nem nézed a lányokat, csupán csak egy lyuknak latod őket És még szegények annyi tiszteletet sem érdemelnek részedről, hogy normálisan megfogalmazd, (tudod magyarul! 😃) Hogy mit szeretnél!

Mint említettem az is sokat elárul hogy ilyen gondolataid vannak!

Én tényleg nem kötekedni szeretnék, csak ennek a kérdésnek szerintem semmi értelme nincsen, Sem eleje, se hátulja És lehet hogy ez még nem egy ajánlat tétel de általában az ilyen kis perverzek szoktak a női válaszolókra ráírni privátban és ajánlatot tenni számukra.

Egyértelmű hogy érzékeny pontot érintettem természetesen igazam van, ezért reagálsz így.

Nem baj ez, ha neked így jó, ha te így jól érzed magad, ha te így vagy boldog, de elég furcsa hogy ilyen gondolataid vannak, ez minden csak nem normális és a csajok sem komázzák a hozzad hasonló perverz alakokat!

Nem mellesleg azért az íráskép sokat elárul. Ha ilyen munkát adsz ki a kezedből, akkor az élet más területein is igénytelen vagy! Az a baj, hogy meg mindig nem erted mit magyarazok 😄

Kar is beléd a szó, lényeg, hogy próbálj meg sokkal igényesebb lenni! Mert igy bizony teged messze elkerülnek a csajok!

2023. aug. 1. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Kézimunka
2023. aug. 2. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Ugye hogy ugye Gerike! Igazam volt! Teszteltelek a #9 válaszommal.

Mindenben igazam volt. Kis perverz idióta vagy Gerikém, aki ráír a csajokra, akik valaszolnak és ez már így ajanlattetel! Hiába vagy meg te megsertodve! Fene megeszi azt a helyesen írni nem tudó bunkó fejedet! Ugye h nem csak egy kötekedő vagyok!

Pont az ilyen perverzektol tart itt mindenki! Ahjj de tudtam h van hátsó szandekod Gerikém!

#1 #5 és #8 -as és 9-es is én vagyok! Te kézimunkamatyi!

2023. aug. 3. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!