Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gondolat kisérlet: Lányoktól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolat kisérlet: Lányoktól kérdezem, miért fogadnàl el inkább pénzt, úgy hogy te adod az alábbiakat.? Fél óra talpmasszázs, vagy egy gyors kézimunka

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 12:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Huuu, micsoda kém trükkök. Alapvetően az érdekelt minden, esetben, hogy ki miért választotta ezt, ezt kérdeztem meg privàtban. Micsoda bűn.
2023. aug. 3. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Gondolom nem nagyon repdestek valaszolni a csajok. Amúgy meg azt akkor miért nem itt kerdezted.

Nekem mindegy amúgy csak furcsa, hogy idehánysz egy kérdést, ami tele van helyesírási hibaval, aztán akik valaszolnak azokra rairsz privatba majd akik vissza írnak gondolom ajánlatot teszel. Ez nagyon ön ház h itt próbálsz csajozni meg azért hiába mondod azt h faradt vagy ha tele van helyesírási hibával az, amit írsz és ertelmezhetetlen. Amúgy nem akarok én semmit sem csak joguk van tudni Gerikém az itteni válaszoló csajoknak h mire számíthatnak ha vaalszolnak a kérdésedre 😂😂😂

Azt javaslom menjel el bulizni személyesen próbálj ismerkedni és talán sikeresebb leszel és tovább jutsz mint a kezimunka. De nem kell ezt mellre szivni Gerikém , tényleg csak jó tanácsbol mondtam!

Minden jót sok sikert kivanok neked Gerikém!

2023. aug. 3. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!