Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a párom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a párom, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy a kapcsolatunk legelején nagyon jó volt a szex. Ő is kezdeményezett, én is. Kívántuk egymást. Most 4 év után már szinte egyáltalán nem kezdeményez. Ha eljutunk a szexig, az nagyon jó és mindketten élvezzük, de nekem hiányzik belőle az, hogy nekemessen. Vagy hogy simogasson, lássam rajta, hogy kíván. Sokszor próbáltunk erről beszélni, de nem jutunk egyről a kettőre. Mivel én sokszor felhozom ezt a témát, szegény már erőltetésnek érzi.

Mit lehetne ilyenkor kezdeni? Valakinek hasonló tapasztalat? Esetleg párterápia?

2023. aug. 8. 10:07
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
67%

Erőltetés kikészíti???

Menekülj!

2023. aug. 8. 10:22
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez a helyzet, jó a szex együtt de örökké csak én kezdeményezek.
2023. aug. 8. 10:25
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg csendben, hogy kezdeményezzen.
2023. aug. 8. 10:27
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

#9 ez viszont öngerjesztő folyamat, nem tud megoldódni ha ő nem képes rájönni az okára..

ha nem opció hogy elhagyod akkor:

A: maradsz dugatlan

B: megoldod mással máshol

C: megoldod mással a szeme láttára

Amúgy az jó hogy nem az első gondolatod a dobás, hanem megoldást keresel.

De az ok-okozat felderítése nem lesz egyszerű ha nincs ennyi önismerete sem..

2023. aug. 8. 10:32
 15/42 anonim ***** válasza:
57%
Elhíztál?
2023. aug. 8. 10:34
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Már másra vágyik szerintem, vagy csak szimplán bele lustult ebbe a kapcsolatba.

Nem fog tetszeni amit írok, de túl fiatalon összejöttetek tuti szeretne mást is megtapasztalni, már nem igen kíván annyira, és valószinűleg nem is lesztek már évekig együtt.

Megpróbálhatod fel dobni ezzel azzal, de ott a kérdés, ha most ez van, mi lenne később?

2023. aug. 8. 10:34
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáld meg azt, hogy valami sexy-t felveszel és úgy éled az otthoni életed, hogy csábító legyél, és akkor biztosan rád veti magát.

Ha meg nem, akkor tényleg el kéne gondolkozni más lehetőségeken.

Bár én is mindig megoldást keresek de van mikor az ember egyedül kevés, ha a másik nem partner a megoldásban.

2023. aug. 8. 10:40
 18/42 A kérdező kommentje:

Nem opció, hogy elhagyom, nem fogok elmenekülni. Nagyon sok olyan dolgot átélt a kapcsolatunk, ami miatt már mások tönkrementek volna. Kérdésem inkább a megoldásról szólt, akinek hasonló tapasztalata van. Párterápia, stb. Az, hogy nem tudja elmondani a problémáját, valószínűleg lelki dolog. Én járok pszichiáterhez, lehet majd rákérdezek, vagy akár elviszem magammal.

Egyébként igen, híztunk mind a ketten. Most együtt járunk edzeni és jobb a kapcsolatunk, mint valaha. Ez az egy dolog az ami rossz számomra és próbálnánk megoldást találni.

2023. aug. 8. 11:02
 19/42 A kérdező kommentje:
A szexi ruhák sem játszanak sajnos, nem vevő rá.
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Bejelented hogy te ma meg leszel dugva, vagy ő lesz az, vagy más, és látványosan elkezded nézegetni a tindert. :D
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!