Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a párom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a párom, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy a kapcsolatunk legelején nagyon jó volt a szex. Ő is kezdeményezett, én is. Kívántuk egymást. Most 4 év után már szinte egyáltalán nem kezdeményez. Ha eljutunk a szexig, az nagyon jó és mindketten élvezzük, de nekem hiányzik belőle az, hogy nekemessen. Vagy hogy simogasson, lássam rajta, hogy kíván. Sokszor próbáltunk erről beszélni, de nem jutunk egyről a kettőre. Mivel én sokszor felhozom ezt a témát, szegény már erőltetésnek érzi.

Mit lehetne ilyenkor kezdeni? Valakinek hasonló tapasztalat? Esetleg párterápia?

2023. aug. 8. 10:07
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Hány évesek vagytok? Van gyerek?
2023. aug. 8. 10:09
 2/42 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom, Te vagy a nő.
2023. aug. 8. 10:11
 3/42 A kérdező kommentje:

Jajj bocsánat, ez kimaradt.

23 és 24. Nincs gyerkőc.

2023. aug. 8. 10:12
 4/42 anonim ***** válasza:
58%
Hát ez a buli szerintem megdöglött.. érik a csere.
 5/42 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok a nő.
 6/42 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ha beszélgettek és nem képes elmondani egyikőtök sem hogy mi a baja a másikkal, akkor ez amúgyis egy halott kapcsolat már..
2023. aug. 8. 10:14
 7/42 A kérdező kommentje:
Megoldást keresek, nem opció, hogy elhagyom.
2023. aug. 8. 10:14
 8/42 anonim ***** válasza:
59%

Már nem szerelmes, lehet szeret, mint embert, de itt a tűz kialudt, ez van.

Nem hordoz a tenyerén minden értelemben.

Mikor meg kanos, persze, hogy megdug, olyankor a krumplit is, ha...

2023. aug. 8. 10:15
 9/42 A kérdező kommentje:
6os, az a baj, hogy nem tudja mi okozza ezt nála. Kérdezgetem, de egyszerűen nem tudja elmondani. Most benne van a pakliban az, hogy a sok erőltetés is már kikészíti.
2023. aug. 8. 10:15
 10/42 anonim ***** válasza:
68%

Vetél valami sz3xit valami újat

Új dolog ki próbálása

Na ha ezek se hatnak akkor lapát

A páli vagy megcsal vagy bele kényelmesedett a kapcsolatba jön a zaba sörivás és a fingorászás és asszony csicska

Szerintem menekülj

2023. aug. 8. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!