Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lány számít túl vékonynak,bomba alaknak és túl ducinak nektek? Képpel légyszi
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?2023. aug. 7. 20:37
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Nekem az első amit linkeltél vékonynak az kB álom. Esetleg kicsit mellben lehet erősebb, de nem feltétel.
3/8 anonim válasza:
Stefania Ferrario bomba. Túl vékony szerintem nincs, deszka csaj is bejöhet, ha az alakja és az arca bejön. Túl duci az, ahol tokás. Ha az arca nem duci, akkor igazából nem baj a túlsúly, csak ne legyen telibefosott búvárruha
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Viszonylag nehéz pontosan meghatározni, de ami már úgy ránézésre is egészségtelen.
Pl. ez már undorító, konkrétan anorexiás:
Ez kb. úgy az alsó határeset, de még azért vinném:
Ez az ideálisnak az alsó határa:
Ez a tökéletes kb.
Ez az ideális tartomány felső határa:
Ez már erősen a felső határeset, de még azért vinném:
Ez, meg ami ezen felül van, az már az undorító:
7/8 anonim válasza:
5ös
Jobbnál jobbak, pláne hogy a végén van punciszőrösek is.
6osnál is amit ideálisnak tettél, jobbnál jobbak.
8/8 anonim válasza:
#5 3. kép szerintem ugyanúgy alultáplált, csak nem húzta be a fotó kedvéért a hasát lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!