Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párod, de épp közbejött egy vonzalom valakivel, olyankor aktívabban szexelsz az aktuális pároddal?
Mert mondjuk pont feltüzelt az illető.
Csak éppen tudod, hogy ez max. egy fellángolás és nem fogsz emiatt szakítani.
Nekem nincs ilyen, mivel nem kerulok ilyen helyzetbe, hogy kialakuljin mas irant barmifele vonzalom.
26N
3, ez jó.
Elhaladsz a gyrosos mellett, megcsap az illata és otthon vacsora közben arra gondolsz, hogy azt eszed 😃
Én meg minden jó étterembe betérek, az ígyencek nem ragadnak le egyféle kajánál... 😉
26N
#7: nem, nem jarok csukott szemmel. A kerdezo vonzalomrol irt, amihez ismerni kell a masik felet, beszelni vele, hogy kialakuljon a vonzalom iranta. Azt pedig egy normalis ember parkapcsolatban/hazassagban nem csinalja, nem hagyja, hogy a vonzalomig eljusson (ha szereti a parjat). Az, hogy ha az utcan latsz egy embert, aki tetszik, az nem vonzalom.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!