Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan nő akit ez érdekel? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan nő akit érdekelhet egy 27 éves sportos pasi ahogy a kamerán keresztül játszik magával, edgingeli magát, különböző szexjátékszerekkel izgatja magát, még a prosztatáját is?2023. aug. 6. 16:20
11/16 anonim válasza:
Jó, hát a szubjektív dologban igazad van.
Szakértő meg szerencsére nem vagyok.
De nekem, szintén szubjektív módon az is homo ha megujjaz a nőm. Hiába jó állítólag.
De igen. Kinek mi.
12/16 anonim válasza:
#11: de könyörgöm, mitől homo, ha nő csinálja?
Ha a nődet seggbedugod, az is homo ezek szerint? :D
13/16 anonim válasza:
Én nem tudnék többé férfiként tekinteni a páromra, ha a fenekében turkálna vagy arra kérne, hogy dugjam meg nőként.
26l
14/16 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez nőt érdekelne, de buzeránsokat annál inkább!
15/16 anonim válasza:
#14: csak ismételni tudom magam (7,8,10,12 voltam, olvass vissza)
16/16 anonim válasza:
Én csináltam már párszor lányoknak webkamerába vagy snapchaten, de ritka, nehéz hozzá partnert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!