Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan nő akit ez érdekel? Bővebben lent.
Prosztatajáték nekem már homo.
Kösznem.
1#-es, miért volna a prosztatajáték homo??
Akkor a g-pont meg leszbi? Merthogy a prosztata a kb a g-pont női megfelelője. Ugyanolyan erogénzóna mint bármelyik másik.
Homo meg attól lesz vki, ha az azonos neműeket szereti...
Én srác vagyok,de szerintem is homo (értékítélet nélkül mondom). Szerintem azoknál a heteroknál gondd van, ahol a csaja felcsatolhatóval megd..ja.
Már bocs.
Szia kérdező.
Először is pontozz le, most!
Másodszor pedig a meleg fiúk kényszere, hogy egymás seggébe túrkáljanak kézzel, lábbal, farokkal, nyelvvel. 😁
#5: több sebből vérzik, amit írtál:
- ha nővel vagyok, nem vagyok homo. Ha a seggemben turkál, akkor sem. Pont.
- a felcsatolhatóval megdugásnak semmi köze a prosztatamasszázshoz. Alkalmatlan rá.
#6: "a meleg fiúk kényszere, hogy egymás seggébe túrkáljanak kézzel, lábbal, farokkal, nyelvvel" - egyrészt nem kényszer, másrészt nem csak a meleg fiúk szeretik, hanem prosztatamasszázskedvelő heterók is, persze csak ha nő csinálja.
Ezzel a logikával ha te análisan közösülsz nővel, akkor te is homo vagy?
#5 vagyok.
Akkor sem normális ha megdug a csajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!