Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró lányok, mit reagáltok arra ha?
Figyelt kérdés
Ha a heteró fiú azt szeretné, hogy análisan kényesztessétek. Heterónak gondolnátok, vagy elkezdenétek gyanakodni arra, hogy az illető lehet biszex?2023. aug. 5. 19:32
1/14 anonim válasza:
Ha a kényeztetést képes sz-szel leírni, el sem jutnánk eddig a kérdésig. Amúgy igen, elég jó eséllyel megfordulna a fejemben.
2/14 A kérdező kommentje:
Egyes, véled a kutya sem állna szóba sem, mert nyilvánvalóan egoista vagy, aki tökéletesnek hiszi magát. 😆😆
2023. aug. 5. 20:17
3/14 anonim válasza:
Akit seggbe kell rakni az m8nden csak nem heteró.
4/14 anonim válasza:
#2 nem az 1-es vagyok, de hasonló stílussal rendelkező pasinak akkor sincs esélye a nőknél ha szimpla normál szexet vagy akárcsak egy csókot akarna.
5/14 A kérdező kommentje:
Milyen stílus? Az egyes kötött belém egy helyesírási tévesztés miatt! Tehát?
2023. aug. 5. 22:12
6/14 anonim válasza:
#5 óvodás, durcásdönci, indulatos stílus. Nem sértegetett semmivel az #1-es, de egyből indulatkirohanással, sértegetéssel reagáltál.
7/14 A kérdező kommentje:
Ő ducizott be egy helyesírási tévesztésen. Nyelvtan náci, egoista aki tökéletesnek hiszi magát. Ennyit arról hogy ki az ovis.
2023. aug. 5. 23:18
8/14 anonim válasza:
Ne ragozd nem lesz jobb... durcásdönci minden kritikának vél és azonnal "harcba" kezd értelmetlenül (főleg egy anonim oldalon), érett gondolkodású embernek ez nem számít.
9/14 anonim válasza:
1-es lennék. Drága Kérdező: nem "duciztam be" (és durcizni sem "durciztam"), egyszerűen egy ténymegállapítást tettem arra vonatkozóan, hogy aki ilyen hibát képes véteni - és nem egyet azon a néhány mondaton belül -, annak nálam többnyire nincs esélye. Viszont jó fej voltam és tovább fűztem a gondolatmenetet, hogy azért releváns válaszom is legyen :)
(Bocs, hogy nem fekszem össze minden random arccal, én kérek elnézést a személyes preferenciáimért.)
10/14 anonim válasza:
#9 nahát hogy is gondolod, hozzászólsz egy kérdéshez és nem akarsz azonnal dugni mindenkivel aki privit ír "demegdugnálak" / elküldi a farokképét? Hogy is merészeled ezt, ejnye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!