Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró srácok mit reagáltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácok mit reagáltok ha bi a haverotok és bekérdez nálatok hogy benne lennétek-e?

Figyelt kérdés
Volt már ilyen veled? Hány évesen?
2022. máj. 7. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Volt ilyen. Nemet mondtam. Aztán vicces de pár évre rá kanosan ráírtam. Átjött. Leszopott. Jó volt nagyon de nem jut újra eszembe, hogy akarom. Élveztem de nem izgatott fel úgy mind csajjal.
2022. máj. 7. 10:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Udvariasan nemet mondok. Sajna vmiért zsánere vagyok a melegeknek vagy nem tudom. Így több ilyen storym is volt. :D
2022. máj. 7. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Én benne lennék egy közös masztiba szerintem😅
2022. máj. 7. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk volt közös, meg egymásnak verés annó🤷‍♂️
2022. máj. 7. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Kedves válaszolók, hetero pasikhoz szólt a kérdés, nem bi pasikhoz, mint ti is vagytok.

Kérdésre válaszolva, ha haver az illető, akkor én tudom róla, hogy ő bi, ő tudja rólam, hogy hetero vagyok, nem fogja megkérdezni sosem. Ha megkérdezi, akkor elvesztett egy havert, ennyi.

2022. máj. 7. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Az #5-ös tökéletesen jól leírta, ha haver az illető akkor pontosan tudja hogy kőheteró vagyok. Ha ennek ellenére bepróbálkozik akkor emlékeztetem rá, hogy haver tudod hogy hetero vagyok szóval nem.
2022. máj. 7. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
én meleg fiu vagyok,de izgat ha elsö lehetek egy hetero fiunak,aki kényeztetheti,barmit kérhetne
2022. máj. 7. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
42%

Hetero kerdezett reszegen h leszopnam-e

Megtettem

Utana parszor meg akarta

2022. máj. 7. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
37%
A gondolattól is undorodok. Nem itélek el senkit ilyesmi alapján, de azért nyomatékosan közölném hogy én a rendes pályán játszok.
2022. máj. 8. 06:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!