Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem elégíteni ki a pártok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem elégíteni ki a pártok mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szájjal való kielégítésére gondolok.

Azon kívül, hogy viszlát!

Előttem sem szokta csinálni senkinek, nem szereti csinálni.

Tudja, hogy a máshogy nem tudok elmenni, volt komoly beszélgetés, vita is.

Volt hogy azt mondta, jó akkor megcsinálja, de úgy nem akartam, mondtam dacból nem szeretném. Egyszer azt mondta annyira szeret hogy inkább megprobalja.

Azóta is próbálja.... hónapok óta.

Mi a f*nét csinálnátok ha közben meg szeretitek nagyon?

2023. aug. 5. 18:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Hát pedig itt offos lesz a történet! A jó kapcsolatnak két alapvető építőköve van: összeillő személyiségek ÉS mindkét fél részére kielégítő jó szex. Na ez nálatok nincs meg. Ez nem vagy-vagy, hanem ÉS! Egy ételnél is számít az adag nagysága is, meg az íze is.

Ha ennyire eltér a szexualitásotok az úgyis aláássa a kapcsolatotokat. Állandó boldogtalanságban, kielégületlenség miatt frusztrációban akarod leélni az életedet? Zárd le a storyt mert ennek így nincs értelme, csak viták sorozatába fog torkollani az egész, állandóan feszült, ingerült leszel.

2023. aug. 5. 21:24
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Pasik ilyenkor mennek prostihoz.

Az lehet megoldás lenne, ha bevesztek harmadiknak egy pasit, aki bevállalja, hogy kinyal? Természetesen másról szó sem lehet vele, ezt az elején világosan tisztázni kell vele. Sok pasinak ez nem jelentene gondot, szivesen "besegítenének". Van, akinek az se jelent gondoltam, hogy amellett rendes pasid van, fõleg ha õ maga bi hajlamú.

A cockold fétisesek meg egyenesen arra izgulnak, hogy a saját barátnõjüket dugja meg egy másik pasi, eközben csak kinyalhatják. Szóval szerintem fordított felállással is mûködne a dolog.

2023. aug. 6. 06:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy férfinek nem jön alapból az, hogy kényeztesse a puncit, akkor ott már baj van.

Ha azt a nőt sem kényezteti akit szeret, akibe szerelmes, akkor ott meg már nagyon nagy a baj.

Nem kell ezt magyarázgatni, itt fehéren feketén ez az igazság.

2023. aug. 6. 12:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!