Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjal történő szájba nyulás? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nagyon látványos és jó látvány amikor a férfi egy vagy több ujját tartja a nő szájában, és elindul egy erős nyáltermelés.
Ezután úgymond játszik a sok nyállal.
Valaki csinálta, volt már ilyenben része?
Örülnék ha megírná milyen volt?
Köszönöm ha normális válaszokat kapok
2023. aug. 5. 14:51
2/10 anonim válasza:
Csináltam már csajnak nagyon élvezte és én is, utána avval q medves ujjal ujjaztam majd pedig újra le nyalattam vel, a saját nevét majd csókolóztunk.
Jó vadul a sex mikor ezt csináljuk.
3/10 anonim válasza:
Attól függ milyen a személyiségetek. Ha az egyszerű érzéki szeretkezést kedveli a párod akkor nem ajánlom. Én nem csináltam, de nem is tenném. Számomra ez inkább visszataszító. A párom egy érző ember nem pedig egy test vagy állat.
4/10 Katica997 válasza:
A férjem szereti a számba adni az ujjait misszionárius póz közben, nagyon felizgatja. Engem pedig nem zavar, ennél sokkal durvább dolgok léteznek.
5/10 anonim válasza:
Szexi ahogy ömlik a nyála a csajnak, de a számba is folyathatná
F
6/10 anonim válasza:
Én a barátnőmmel szex közben rendszeresen beleköpünk egymás szájába és utána hosszasan csókolózunk, szerintem ez tök rendben van :) 33F
7/10 anonim válasza:
Megvolt
Semmi extra, csak egy kicsit szopja az ujjamat amikor bevadul
Ezt még akkor csinálja még nem jutott el a farkamig vagy a fenekemig, bemelegítés gyanánt
8/10 anonim válasza:
Szeretem én is de max 2 ujjal.
F
9/10 Fantastikusz válasza:
Én inkább a farkát szeretem a számban, minél mélyebben, hogy beinduljon a nyáltermelés.
10/10 anonim válasza:
Én szeretném kipróbálni milyen mikor több ujjam is egy lány szájába van(vagy a sajátjai)és a rengeteg nyálat az én számba csurgatja!F.veszprém megye ha van ilyen lány aki kipróbálná írj privibe kérlek!🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!