Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ért már titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ért már titeket meglepetés, hogy a pasiból jóval több jött élvezéskor, mint amire számítottatok?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogyan reagáltatok rá?

2023. aug. 4. 14:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

gondolom ez minden szuz lanynal igy van az az meglepodnek.

U.I. a szuz lanyok ernek a legtobbet :-3

2023. okt. 12. 20:44
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Uu igen, egyszer volt egy partnerem nem hittem a szememnek
2023. nov. 4. 23:11
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy legyen még más sztori is: általában elég sokat termelek, főleg mikor több napos szünet van a barátnőmmel, mint ahogy most volt. És emiatt jó nagy adagra számított a végén, ehhez képest alig jött valami. Kicsit csúnyán nézett rám emiatt, mivel elég féltékeny típus, és mindig attól fél, hogy félredugok, pláne ha nem találkozunk egy ideig. Pedig csak kiverni szoktam.
2023. nov. 5. 10:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Volt, bár örültem neki. :D
jan. 20. 08:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Volt… arcomra akart elvezni es mindenhova ment ugy ki lotte, nem voltam boldog mert arcot alapbol nem szeretem
jan. 20. 15:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!