Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ért már titeket meglepetés, hogy a pasiból jóval több jött élvezéskor, mint amire számítottatok?
Volt régen egy partnerem, aki amikor először szoptam hosszabban, külön szólt közben, hogy szerinte jobb, ha nem a számba élvez, mert sok lesz nekem...
Én meg azt hittem, kamuzik, úgyhogy csak azért is szájjal fejeztem be :D
Hát úgy megtöltötte a számat, mint senki más, akivel addig voltam. Küzdenem kellett, hogy ne köpjem ki egy részét, de nem akartam bénázni a srác előtt, úgyhogy nehezen, de lenyeltem mind. :D
Igen volt régen egy pasim neki valami oknál fogva mindig rengeteg jött így legtöbb aktus után menni kelet tusolni
Úgy jött neki mint aki pisilné
A minap döngettem az asszonyt a franciaágyunkon hátulról de úgy emberesen, ő meg a fejtámlába kapaszkodott. Éreztem hogy mindjárt végem, kikaptam belőle és mint a szökőkút...
Beterítettem a derekát,hátát a hajára is jutott, ő meg sikítva röhögött, mert még a falra is ment belőle és mutatta hogy ott folyik.
Büszke voltam magamra, ő is rám! 🙂
Hát volt már rá példa
Sokszor elutazik hetekre a párom és mikor hazajön akkor robban rendesen
Én örülök neki és szépen lenyelem és letisztogatom utàna
Tudnám miért hiszitek azt csajok, hogy le KELL nyelni.
Tök mindegy mit csinálsz vele, amikor épp elélvezek, pont nem arra tudok figyelni, hogy most nekem majd nem lesz jó ha nem neked le.... tok mindegy, hogy kiköpöd vagy lefolyatod az álladon, ha egyszer én már elélveztem. Nem lesz hirtelen rosszabb ami épp már jó volt, csak mert nem nyeled le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!