Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ért már titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ért már titeket meglepetés, hogy a pasiból jóval több jött élvezéskor, mint amire számítottatok?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogyan reagáltatok rá?

2023. aug. 4. 14:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt még férfiként is ilyen meglepi saját magamnak is. Ült az ágyon, én pedig kivertem a melleire. És annyi jött, hogy szó szerint már teljesen beterítettem az egész mellét, és még mindig jött valamennyi, aztán elkezdett lefolyni. Nagyon izgató, ugyanakkor picit vicces is volt mindkettőnknek, de rendesen lekellett zuhanyozzon mégegyszer, és folyt a földre is le, amíg a fürdőbe ért. Mondjuk én alapból sokat termelek, ha napokig próbálom tartani, de ez még engem is meglepett akkor.
2023. aug. 5. 09:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon meglepett.. 25N
2023. aug. 5. 12:17
 13/25 anonim ***** válasza:
98%

Volt régen egy partnerem, aki amikor először szoptam hosszabban, külön szólt közben, hogy szerinte jobb, ha nem a számba élvez, mert sok lesz nekem...

Én meg azt hittem, kamuzik, úgyhogy csak azért is szájjal fejeztem be :D

Hát úgy megtöltötte a számat, mint senki más, akivel addig voltam. Küzdenem kellett, hogy ne köpjem ki egy részét, de nem akartam bénázni a srác előtt, úgyhogy nehezen, de lenyeltem mind. :D

2023. aug. 6. 19:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt régen egy pasim neki valami oknál fogva mindig rengeteg jött így legtöbb aktus után menni kelet tusolni

Úgy jött neki mint aki pisilné

2023. aug. 17. 10:08
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapból kevés jön. De volt párszor, amikor sokáig húztuk szex közben az elélvezésem, hogy annyi jött, hogy folyt ki a partnerem száján, mert nem fért bele mind (lenyelni meg nem szerette, én meg nem igényeltem). Így viszont iszonyatosan izgató volt, ahogy a farkam a szájában, mellette meg folyt ki... Ez még tovább fokozta a mennyiséget.
2023. aug. 17. 10:13
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy vállalati bulin leszoptam az egyik szertárban egy kollégámat. Az volt a terv, hogy lenyelem, de annyit élvezett, hogy nem tudtam olyan gyorsan és egy része kifolyt, rá a kosztümömre. Fél óráig tartott, mire ki tudtam valahogy szedni a foltot. :)
2023. szept. 2. 13:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

A minap döngettem az asszonyt a franciaágyunkon hátulról de úgy emberesen, ő meg a fejtámlába kapaszkodott. Éreztem hogy mindjárt végem, kikaptam belőle és mint a szökőkút...

Beterítettem a derekát,hátát a hajára is jutott, ő meg sikítva röhögött, mert még a falra is ment belőle és mutatta hogy ott folyik.

Büszke voltam magamra, ő is rám! 🙂

2023. szept. 27. 14:16
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát volt már rá példa

Sokszor elutazik hetekre a párom és mikor hazajön akkor robban rendesen

Én örülök neki és szépen lenyelem és letisztogatom utàna

2023. szept. 28. 17:46
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze volt ilyen
2023. szept. 28. 20:01
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Tudnám miért hiszitek azt csajok, hogy le KELL nyelni.

Tök mindegy mit csinálsz vele, amikor épp elélvezek, pont nem arra tudok figyelni, hogy most nekem majd nem lesz jó ha nem neked le.... tok mindegy, hogy kiköpöd vagy lefolyatod az álladon, ha egyszer én már elélveztem. Nem lesz hirtelen rosszabb ami épp már jó volt, csak mert nem nyeled le.

2023. szept. 28. 23:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!