Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, voltatok olyan kanosak, hogy akár sráccal is benne lettetek volna?
Egyszer nagyon kanos voltam, és nem volt csaj a közelben.
Haveromékkal voltunk egy táborozáson, és a faházban az egyik este nagyon látszott, hogy szinte folyon állt a farkam, úgy hogy azért már kivertem nem sokkal előtte.
Az egyik haver (akiről tudtuk, hogy meleg, de senki nem csinált problémát vagy vicces belőle), amikor már csak ketten voltunk este, mután a többiek elmentek aludni azt mondta van egy ötlete. Azt mondta leszopna, de úgy, hogy aztán nem fog itt meredezni a farkam állandóan. Mondtam, hogy nem hiszem, hogy jó ötlet-e úgy, hogy látom, hogy pasi csinálja.
Bekötött szemmel, full némán (nyögések nélkül) leszopott, és nagyon jó volt. Nagyon-nagyon. Nem bántam meg, de nyilván nem mentem bele többet vele, mert azt hihetné, hogy ebben több is van, de akkor egyszer jól esett tőle.
Ezt tedd ki a meleg témakörbe.
Te is az vagy!
Fogadd el!
Hát pedig nem. Mármint nagyon nem mindegy.
Le kéne vágni az összesnek a tökét.
Gyerekük úgy se lesz soha, legalább ne gusztustalankodjanak.
A homofób, gyűlölködő hozzászólás mind gáz, a többi nem.
A kérdésed viszont nem lehet komoly, hiszen hazugságot tartalmaz, mivel úgy fogalmaztál, mintha fiú/férfi volnál, most viszont azt állítod, hogy csaj vagy.
Igen, volt ilyen és nem bántam meg. Amikor az előző barátnőmmel szakítottunk nagyjából 1-2 hónapig kedvem se volt ránézni a nőkre, aztán meg nagyon kijöttem a "gyakorlatból", és hát nem igazán sikerült becsajozni.
Minden egyes sikertelen kísérlet vagy randi csak növelte a frusztrációmat, állandóan a dugásról fantáziáltam, azon is gondolkodtam h prostihoz megyek, de visszatartott valami.
Aztán egy nagyobb társasággal együtt nyaraltunk és este egy srác akit előtte csak látásból ismertem dumálgattunk és "poénból" elkezdte masszírozni a vállam, ez nem volt számomra taszító mert egy-két haverom is szokta csinálni, de ők nem melegek. Mondtam neki h jólesik és megkérdezte hogy folytassa-e rendesen, csak ahhoz menjünk be a szobájába. Először csak a pólómat vettem le, rendesen átmasszírozta a hátamat és ez jól esett. Ezután a lábamat, combomat kezdte masszírozni és mivel fürdőgatyában voltam, azt egy kicsit felhúzta és a combom belsejét masszírozta, amitől elkezdett mocorogni a dákó. Tudni kell h napok óta nem vertem ki és egy csomó csajnál próbálkoztam szóval rendesen kanos voltam már.
Igazából elég gyorsan történt minden, pár perc múlva már a farkamat fogdosta a fürdőgatyám alatt, aztán mindketten levetkőztünk és úgy. Elkezdte verni nekem aztán bekapta. Miközben sz . pott akkor teljesen ellazultam és élveztem, el is felejtettem szinte h fiú csinálja. A végén nagyon jót élveztem, de az élvezés után borzasztóan zavarba jöttem. Látta rajtam h zavarban vagyok és mondta h nem kell viszonoznom, ha nem akarom.
Egy kis gondolkodás után mondtam hogy azért nem hagyom így faképnél, kiverem neki. Igazából ez a része egyáltalán nem volt vészes, hamar belejöttem, és már nem zavartattam magam. Aztán megkérdezte hogy szeretném-e bekapni, mondtam h nemtudom, azt mondta, csak próbáljam ki milyen. Pár perc múlva már sz . ptam a farkát ahogy kell. Eleinte nem csináltam jól de mondta hogy csináljam, belejöttem és az akció hevében arra koncentráltam nekem hogyan lenne jó, de annyira h teljesen kikapcsoltam és elég hosszan sz . ptam, és teljesen felizgultam megint. A végén teleélvezte a számat és sajnos ettől annyira zavarba jöttem, hogy hirtelen hideg zuhany érzést éreztem, h basszus, mit csinálok épp. Utána gyorsan le is léptem és egész éjszaka ezen filóztam h hogyan fogok ezután tükörbe nézni. A srác másnap távolságtartó volt de mint kiderült csak azért mert tudta h titokban akarom tartani és hát nem akarta bárki rájöjjön. Aztán hazajöttünk, de szerencsére pár nap alatt megbékéltem magammal és írtam neki h van-e kedve valamit csinálni. Utána hónapokig összejárogattunk heti szinten, és kipróbáltunk mindenféle jó dolgot, többek között a dugást is.
Nem bántam meg, sőt! Életem egyik legizgalmasabb időszaka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!