Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mekkora volt a legnagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mekkora volt a legnagyobb anal plug amit megvetettek, és használtatok, illetve próbáltatok de túl nagynak bizonyosult?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszíves

2023. aug. 3. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szettet vettem, abban három volt.

Kicsi, közepes és nagy. Ne kérdezd a konkrét méretet, mert nem tudom. A közepes volt, ami még kényelmes volt. A nágy már túl nagynak bizonyult, ezért azt csak egy próba erejéig raktuk be.

2023. aug. 3. 08:25
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Kb 6 cm átmérő

Kor

2023. aug. 3. 08:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szettet vettünk, négy darab volt benne, a legnagyobb átmérője 6cm volt ami nagyon fájt és azóta nem is használom azt.

20

2023. aug. 3. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

8 centi hosszú és 4 centi vastag volt. Egyik pasi sem tett be oda vastagabbat ;)

22L

2023. aug. 6. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
8 cm vastag és 30 hosszú. Ez a legnagyobb amit használtam. Ettől nagyobbam nincs. Egyenlőre. 26N
2023. aug. 13. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A hat centis már nagy volt. A négy centiset szeretem.
2024. júl. 20. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Régebben vettem egy plugot ami L-es méretű, tehát 6cm. Többszöri próbálkozás után sem ment be annyira őrülten fájt. Majd később újra elővettem és rengeteg síkosítóval és nagyon lassan kb fél óra alatt egy kis hirtelen fájdalom mellett mégis bement :-) Azóta bármikor be tudom tenni és az a kedvenc dildóm, kisebb nem is kell.
aug. 6. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!