Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim ki akarja nyalni belőlem egy másik férfi spermáját, ez nagyon perverz dolog?
Mostmár én is kinyalnálak akár a pasid után is.
De légyszi kicsit részletesebben meséld már el, ha már ennyi energiát beletettünk a válaszokba! Tehát hogy történt, otthon keféltetek a másikkal és a pasid végig nézte, vagy várt a másik szobában, vagy máshol dugtatok és akkor nyalt ki miután haza mentél? Neked hogy tetszett a dolog, izgi volt-e, örülsz-e hogy mással is dughatsz?
A b@szótesók között volt/van néhány olyan srác, akik egy gruppen szex közben szeretik kinyalni a puncit amibe már többen is beleélveztünk.
Én nem tettem volna meg, bár ahogy elnéztem néhány srácot milyen élvezettel csinálták, nekem is megfordult néha a fejemben, hogy talán ki kellene nekem is próbálni.
Rendszeresen szoktam beszállni harmadiknak párokhoz, házaspárokhoz, és sok férj, barát élvezettel nyalja ki utánam a feleségét, barátnőjét, szexpartnerét.
Egyszer a csaj pasija addig kérlelt b@szás közben, hogy az ő szájába spricceljem a cuccot, hogy megtettem neki.
Alaposan leszopott utána már minden alkalommal, és mindig kapott egy extra adagot pluszban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!