Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim ki akarja nyalni belőlem egy másik férfi spermáját, ez nagyon perverz dolog?
Cuckold ferishnek hívják
Az erényövet kedvelő pasik körében egyre gyakoribb
N
Én 5 évig így éltem a feleségemmel
Imádtam kinyalni belőle a barátom spermáját
Röviden: cuckold fétish
Hosszabban:
Ilyenkor mindig kifejtem hogy látens biszexuális egyúttal, bár szerintem még csak nem is látens, sőt, nem is lehetne nyilvánvalóbb , de mindig előkerül valami látens homoszexuális/biszexuális, aki körmeszakadtáig ragaszkodik az igazához, hogy az ilyen (és ő is) igenis, hogy csak "kíváncsi" heteró, én viszont homofób vagyok. (És ebben sem veszi észre az önellentmondást.) :D
Másrészt ennek bizonyos érintőleges átfedése van a BDSM iránnyal, hiszen ezáltal a szeretett nő a lehető legjobban megalázza, de ez jelent számára szexuális izgalmat, ilyenkor a nőre egyfajta dominájaként tekint.
Az igazi full heteroszexuális BDSM kedvelők (mint én) soha nem fogják ezt megérteni. Akkor inkább korbács, tűsarok, stb, bármi, de ezt aztán neeeem, ettől tuti elhánynám magamat. De mondom, ez csak én vagyok.
De hát ki mit szeret, én nem mondhatom meg a pasidnak, hogy mire izguljon. Annyira nem gyakori, de nem is szokatlan BDSM körökben. Ha ezt el tudod fogadni, és neked is tetszik, akkor a ti dolgotok. Ne mi mondjuk meg neked, innen a gyk felületről, hogy számodra mi a vállalható és mi a perverz.
Arra viszont számíts, hogy gáz műdomocskák hada fog ellepni privikkel, hogy szivesen jelentkezne "a másik pasinak". Szerintem inkább megbízható körökből, ismerősök leinformálható ismerősei közül válogassatok. Ne túl közeli kollégát, rokont stb, hanem kifejezetten és célirányosan olyant aki erre a "feladatra" megfelel. (Tehát diszkrét, ápolt, és persze nagy szexuális potenciával.) Emberileg sem feltétlenül akivel mély, romantikus dolgokról akarnál beszélgetni, vagy akibe bele tudnál szeretni. És lehetőleg hosszú távon, állandóra valakit.
A modern szexuálpszichológia szerint, ami jól esik minden résztvevő félnek a szexuális aktusok közben, az számukra nem szexuális aberráció, de egy kívülálló számára még az lehet, ha az nem fér bele a saját szexuális preferenciái közé.
A felvetett kérdéssel kapcsolatban pedig, konkrétan sokan szeretik mások testváladékait, amik a szexuális együttlét során "keletkeznek".
Számomra visszataszító, de minden bizonnyal sokan vannak, akiknek egyáltalán nem az...
8. Akkor gondolom azt sem engedi hogy a szájába élvezz?
Tényleg ennyire prűd sok nő? Csak kíváncsian kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!