Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nagyobb orgazmusom ha masztizok?
Mert függő vagy és nagyobb intenzitáshoz vagy szokva
Elég ha te olyan erővel szorítod a gyíkod ahogy egy nő már nem tudná
Oh bocs csak az első 2 sört olvastam
De végülis csak annyiban változik a dolog h egy olyan intenzitáshoz ingerhez vagy szokva amit a pasid nem tud produkálni
Mert még velem nem voltál.
Párom soha nem ússza meg "szárazon". Mondjuk a lepedő sem, ha elfelejtjük a törölközőt a nagy hévben.
Mert jobban el tudod engedni magad, mintha a pároddal vagy. Maszturbáció során csak a magad örömére kell figyelned, úgy izgatod magad, ahogy számodra leginkább jó.
Úgy gondolom a legtöbb ember egyedül, fizikálisan nagyobb orgazmusokat él át, inkább lelkileg kielégítőbb, mikor a partner segítségével jön létre az orgazmus.
Köszönöm szépen a válaszokat.
#6 neked különösen!
Nem hüvelyi orgozmusod van olyankor. Nekem párnával van a legnagyobb és ahogy szabályozom azt el se tudom magyarázni mert van h attól lesz erőteljesebb h eltavolodok a párnától van h ismét hozzáérek, ennek idejét és erősségét érzem és aszerint cselekszem
A hüvelyi orgazmus is fantasztikus, de ott ritka h sikerül ezt a húzd meg ereszd meg izgatassal elhúzni. Van h ott a csúcs hirtelen elillan. De másképp izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!