Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem vágytok néha egy spontán szexre egy idegennel?
Vágyom és meg is teszem. Alkalmi vagy egy éjszakás szexnek hívják. Ezt már tisztázzuk a legelején.
Csak nem random idegenekkel és nem a gyakoriról.emegyek egy bárba és kiválasztom magamnak.
A spontán szex nem az én világom, nekem idő kell hozzá, hogy rákészüljek, álmodozzak róla ahhoz, hogy igazán élvezzem.
Viszont az ismeretlenekkel való szex a kalandos romantikája miatt nagyon vonz, szóval ezt a részét gyakran. Sokat utazom egyedül, munka miatt és hobbiból is, ilyenkor nagyon sokszor 1-2 héttel előtte elkezdek partnert keresni tinderen az adott városban, szinte mindig találok is, ez nekem még pluszban hozzáad a hely által adott hangulathoz szentimentálisan.
Ha nem szexeltél még egy sármos olasszal Firenzében, nem is éltél igazán ;)
29N
Azért ez pl. egy olyan helyen ahol szinte meztelen emberekkel vagyunk körülvéve,gyakran megesik,hogy egy egy vadidegen megtetszik,felizgat.(strand,tengerpart stb)
Ha úgy alakult, akkor ki is használtam/használom. Szeretem kipróbálni az ismeretlent,ha izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!