Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, beszéltek szex közben a pasihoz?
Figyelt kérdés
Mit szoktatok mondani?2023. aug. 1. 18:54
1/7 anonim 

válasza:

Ez több dologtól is függ, de általában aligha szólalok meg.
2/7 anonim 

válasza:

Igen. Kérlek ne... Hagyd abba, még szűz vagyok. Kérlek... 22/l
3/7 anonim 

válasza:

Általában kussolok. Pedig amúgy szívesen beszélnék de olyan bénának hangzik/érzem magam :(
Pedig amúgy való életben eleg szókimondó meg direkt vagyok, csak ágyban leszek ilyen kis szégyenlős…
4/7 anonim 

válasza:

Csak egészen keveset,használati utasítást hozzám,lassabban,gyorsabban,úgy jó,abba ne hagyd,rakod vissza!
5/7 A kérdező kommentje:
Igen én is kicsit szégyenlős vagyok mint ahogy 3 írta, pedig egyébként én szeretem ha a pasi mond dolgokat, és én is mondanék, csak kicsit leblokkolok és ötleteket akartam meríteni, hogy mit lehetne mondani:D
2023. aug. 1. 20:31
6/7 LuckyLevi 

válasza:

Egyik spanomnak volt egy alkalmi kapcsolata. A csaj azt mondogatta: "Nyomjad öcsém!". Ezen kívül minden jó.
7/7 A kérdező kommentje:
:D
2023. aug. 3. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!