Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélted meg valaha a szexuális kérdéseidet a nagymamáddal?
Én soha.
Szüleimmel elég nyíltan beszélek szexualitásról, de náluk is van egy határ.
Sose. Az egyik meghalt amikor 16 voltam, akkor ez még nem volt olyan téma ami annyira érintett volna, másrészt tiniként sokkal zárkózottabb voltam ilyen téren (családdal).
Most meg már nincs ra igényem, hogy a másikkal ilyenekről beszéljek. Mondjuk sose volt.
4. "nameg nem is szeretnék."
Ez a baj, a mamát nevezed konzervativnak és te vagy az.
13-14 lehettem, amikor a Nagyim előtt lebuktam hogy masztizok. Égtem mint a fáklya. Erre ő tök lazán el kezdett olyan érdekes dolgokról mesélni, hogy tátott szájjal hallgattam. Minden kérdésemre tudott okos választ adni, már az osztálytársaim kérdéseire is ő válaszolt. Igazából ő világosított fel, és neki köszönhetem hogy a szexualitást nagyon a helyén tudom kezelni. A szüleim maradi konzervatívok voltak hozzá képest! Ő tudta hogy mikor vesztettem el a szüzességem, ő mindent tudott a testemről a lelkemről, mert mindent el lehetett neki mondani. Hosszú estéken át mesélt a szexről, a kapcsolatokról, a védekezésről, az eü oldaláról - nagyon felvilágosult és liberális volt.
A mai boldog nemi életem alapjait kizárólag neki köszönhetem!
Sokkolt a halála, azt hittem soha nem heverem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!