Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már részetek telefonos közös maszturbálásban? Ha igen, hogy történt?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 12:46
2/7 anonim válasza:
#1: Végig telefonos volt, vagy esetleg chatelésből indult? :)
3/7 anonim válasza:
Igen.
Dumáltunk aztán mondtam h most le fennélek mert foglalkozni akarok magammal és aludni
Aztán megkért h ne tegyem le meet meghallgatná
4/7 anonim válasza:
Igen. Még régen amikor a tv teletexten volt mindenféle SMS beküldős oldal, akkor. Volt az üzenőfalon egy kiírás, hogy az a lány aki keres valamit a bugyijában társaságra vágyik, az csörgesse meg és majd visszahívja. Kíváncsi voltam, megcsörgettem, szinte azonnal visszahívott. Egy kellemes hangú, idősebb férfi volt a vonal másik végén. Mikor megtudta, hogy 16 vagyok (azóta eltelt ugyanennyi év 😄) akkor nagyon begerjedt. Utasított, hogy simogassam magam, mesélni kellett neki a szexuális fantáziáimról, nagyon jó volt. Míg magammal foglalkoztam, részletesen mesélt arról, hogy éppen mit csinálna velem. A végén az engedélyével élvezhettem volna el, de már nem bírtam magammal és ujjaztam magam ezerrel, közölte hogy egy engedetlen kis qrva vagyok és alaposan megb@szná a seggem miközben ujjazza a puncim. Ahogy ezt kimondta akkorát élveztem, hogy azt hittem felrobbanok. Sajnos azóta sem sikerült így egy orgazmusom sem, de nem adom fel.
5/7 anonim válasza:
Bár már nő vagyok nem lány, de igen.
6/7 anonim válasza:
4. Csak igy tovább! Végül egészen jo szextörténeteid lesznek. Ez még erösen az innen-onnan összeollozott kategoria. De nem vagy reménytelen!
7/7 anonim válasza:
🤷♀️🤷♀️🤷♀️ nem kell elhinned, ha nem akarod. Hihetetlen, hogy ide nem lehet írni semmit sem, mert vagy kamunak kiáltják vagy pedig a polírbohócok írogatnak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!