Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hogyan álltok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan álltok egy olyan sráchoz aki szingliként szexjátékot használ? Online vagy telefonon is. Ha párotok lenne ilyen, örülnétek neki? Használnátok vele együttlét közben alkalomadtán? 24/F

Figyelt kérdés
Pl Flashlight típusú

2020. máj. 23. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Haaat temenykednek h a fleslight utan tetszem neki en is. Ja meg egyuttletkor inkabb en kenyeztetnem.
2020. máj. 23. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Én ebben biztos vagyok hogy a mondatod első fele nem kérdés....Az igazi minden játéknál jobb. A második pedig élvezetes lehet.
2020. máj. 23. 23:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem rossz a Flashlight, de együttlét közben nem abba dugdosnám a farkam, hanem a megfelelő helyre.

26 F

2020. jún. 2. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Helyes. (1. valaszolo voltam.)
2020. jún. 2. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:

En nem rajongok a szexjatekokhoz, együttletnel meg pláne. Egy szex szerintem attol legyen jó, hogy a ket fél oda teszi magát.

(egyeni velemeny)

2020. jún. 6. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Amugy te most 24 vagy 26 éves vagy Kedves Kerdezo? 😅
2020. jún. 6. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!